Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En korthuggen hyllning i runstensstil till Atlantöns kämpar. Angler står för engelsmän, Valland för Frankrike


Island

 

Bollens bestar

segrade stort

över arma angler

 

Roy ristar

röda runor

på ödets sten

 

Vikingar vållar

men i Valland

för Valhalls fallna

 

Franker fruktar

vrål från vulkanen

från kylans karlar

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-28 06:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket snyggt
2016-08-07

  Zandor
starkt!
2016-06-30

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
en liten replik på Island
kunde man ju inte låta bli med.
2016-06-28

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
sentida svennar
ojar sig ner i
bubblande pölen
osande svavel
utan att svärja
notera!
njuter som fasen
fiser i lönndom
sådärja
2016-06-28

  Iréne S Räisänen VIP
Stilenligt rakt igenom, Bra!
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP