Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symbiossången

 

En vind ilar över fälten.

En dito känsla svider till i hjärtat.

Ett budskap? Om vad?

Att livet levs i symbios med naturen?

Att våra känslor påverkar universum?

Detta vet vi redan.

Är det något nytt vi bör känna till?

Vill vi veta vad?




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-28 18:23



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Ååååh,, jaaa
2016-06-28

  Bengt H VIP
Jag föredrar den här texten framför "vattendansen". Det är väl en smaksak, men känner ändå att trots alla enkla ord här så framkommer en klar tanke, en idé som ryms i en nötkärna, medan den andra texten mer var tankesteg och reflektion.
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP