Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar

om vi inte gör, en tå
på lina, Mona Lisas leende
ingen saxar sina selfies de tror de är vägen ut
men jag ville ut och sedan in och sedan ut och sedan eventuellt in igen
rawr och mjao och låt mig vara vi säger att kompisar
och sedan säger vi att om ingen vet men sanningen skulle frigöra oss
sobra sabrera Gandalfs fiender
mod Vänakim vi tror alla på revolutionen (alla utom han)
skaka kulan och krossa bollen och vi vill göra vad vi vill inte vad som helst och återuppväcka
returnera, fortsätta: för de sa han den där lilla persen.




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 341 gånger
Publicerad 2016-06-30 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vikingarna kallade engelskmännen för piphål. Idag heter det people.
2016-09-20

  Nanna X
Verben är så skönt bestämda fast sammanhanget är mångskiftande. Du bygger världar och bjuder besökare glasögon.
2016-06-30

  objekt3
"ställ ner ditt brinnande hus
lucia släpp ut ditt hår
krattan dansar i ökenvinden


svanen märker mig inte
min ripa sveker inte för ljud
döden fotogenisk

tid är din att skala, ojanus
ut ur spegeln, genom dörren!
löpoaser zandramas, tag er i"
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3