Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grynings väntan

 

Gryningen rev

i grönskans slöjor

 

rådjuret såg

det grå försvinna

 

 

Allt är redo

för det annorlunda

 

när det stampar

av klöv och fot

 

på skogens

dova stigar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-30 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP