Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner

Du har demoner i dig
Snabba bilder av henne jagar dig
i dina tankar
när du är vaken

Jag är ingen för dig,
egentligen
Men du sträcker dig efter mig
likt ett barn efter sin nalle

Kom till mig,
så kan vi glömma bort att våra demoner finns
för ett litet tag




Fri vers av artaug
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-30 10:18



Bookmark and Share


    Pangles
Gillar första stycket!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug