Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som jag vill göra

är att viska snuskiga franska ord i ditt ena öra
då jag dig försöker förföra
Och eftersom jag inte har några hämningar är det bara
för mig att tuta och köra
Tut Tut
Är ute och fiskar i hopp om ett litet skjut
Älskar ju dig och vill ha dig
Vill ju inte att mina känslor för dig ska ta slut
Och nu när jag är så sexuellt frustrerad är det ju akut
Så hjälp mig!!!

Det enda som jag vill göra just nu
är att viska snuskiga franska ord i ditt ena öra
i hopp om att dig kunna förföra
de amore - den goda kärleken...

Ken Cassel
1/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger
Publicerad 2016-07-01 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel