Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte vänta i onödan på din kärlek

Så säg mig
Tycker du om mig i huvud taget
Eller spelar du mig bara ett spratt
Leker din lilla lek

Jag vill inte vänta i onödan på din kärlek
För själv är jag ju störtkär
Tänker på dig hela tiden då jag undrar vad du gör
och vart du är
Vill ju dig bara väl
Men om du inte älskar mig tillbaka kan du väl
säga det till mig så att jag vet
Ovissheten är ju det värsta
Känns bara fel
Så om du inte älskar mig är det dags för mig
att bearbeta det och säga farväl
För jag orkar inte vänta längre i onödan
på din kärlek…

Ken Cassel
1/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-01 12:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bäst att veta...
2016-07-02

  Lynx63 VIP
=) Kram
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel