Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela världen röker

De alla tycker om att röka när de alla håller på
och kröka för att lite senare på kvällen
bli fulla och hålla på och stöka
för att lite senare på natten tillsammans försöka pöka
Älska
Vilket som oftast inte går så bra
Men det är en annan historia
Men så mycket kan jag säga
Som oftast är det den ena som somnar in innan det har
hunnit hända någonting då den andre inte blir
så speciellt glad
Men det är inget att göra åt då det bara är
att låta det va…

Hela världen röker!

Ken Cassel
1/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-07-01 23:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det borde väl finnas saker som är roligare, eller??? Kul med lite rim här och där...:-)
2016-07-02

    tramp
:-)
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel