Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte ens fel när två träter

Är i luven på varann
Båda lika envisa som fan
Vägrar att ge sig angående den stora frågan
som de är oense om
Så inte fören den ena har bevisat för den andre
att den har rätt i frågan kan de bli ense igen
och bli sams
För där står en och bedyrar att det är sant medan
den andre bara påstår att det hela är trams
Något sådant där existerar inte…

Det är inte ens fel när två träter!

Ken Cassel
2/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-02 00:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant som det är skrivet...
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel