Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag följer den röda tråden till ditt hjärta

då jag märker att du inte har något
Vilket förbryllar mig då jag genast blir ledsen
för att du inte kan känna som mig
Empati och smärta
Det som gör en mänsklig och inte till något vilt djur
Men jag frågar mig ändå
Hur?
För när jag tittar på dig så kan jag inte se det vilda i dig
utan bara en helt vanlig snygg tjej som slipper
sista inlåst i en bur
Vilket är tur
Men vad är du då för någonting
Kan det vara så att du är en vampyr
Vill suga mitt blod
Få det att forsa ur min kropp som en flod
Är det så är det nog bäst att jag klipper av den här
röda tråden och lägger benen mina på ryggen
och bara flyr
Men bara för det så hoppas jag att du på mig
inte ska bli sur
Hej då, så länge…

Jag följer den röda tråden till ditt hjärta!

Ken Cassel
2/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-07-02 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel