Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en dag då allting kändes fel

Inget annat än att göra än att stanna upp
och sätta sig ner och börja meditera
Börja slappna av ifrån all stress och dyka ner i min själ
för att ta reda på vad det är
Vad jag har för besvär
Men min själ svarade bara, tyvärr
Här är allt bara okej
Så då måste det vara någonting utomstående som gör
att jag känner såhär
Kan det vara så för att jag är så olyckligt kär
Är jag verkligen det?
Ja, det kanske jag är
Eller kan det vara så för att min mamma och pappa
döpte mig till Ken istället för Pär
Nä, så kan det väl ändå inte vara
Och konstigt
Nu känns inte den här dagen så fel längre
ha ha ha
Och nu så börjar det visst regna igen
Men vad gör det
Lite vatten har ingen dött utav…

Ken Cassel
2/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-02 09:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att ta sig en funderare ibland, man brukar må bättre sen...fint...
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel