Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickomfång


Ögon ser ytan

tittar in bakom
möts i djupet

ögonblicket fångar oss




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2016-07-15 22:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Instämmer med MR!
/DM
2016-07-18

  Marianne Räf
Kan hända mkt då blickar möts !!...
2016-07-16

  Nils-Robert

Ögonen , själens fönster. Ser mer än bara ser.
2016-07-16

  Nils-Robert
Man sjunker in. Mjukt o tryckt
2016-07-16

  Quasimodo
Den här fångar och för rakt in i djupet!
2016-07-15
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP