Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ingen vet.. .


Förseglat

Sekunder, minuter
dagar, månader och
år.
Utanför flöt årstiderna
förbi.
Ingen såg, visste, min
längtan, sorg och tröst
löshet.
Kärleken förblev oförlöst
innesluten, djupt under
ytan.
Ville släppa, ta bort dig men
du hade trängt in och jag var
förlorad och hjälplöst bara din.

I dina ögon såg jag min smärta för
korta sekvenser. Varför?

Vi var för starka och svaga sam
tidigt,
helt paralyserade. Det var
för bra för att vara sant.

En dröm som gömdes i hjärtat.
Förseglat.






Fri vers av WyS VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-03 21:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint i beröring
2016-07-11

  Rozsi.kovacs

En strålande text urbra på ren svenska
2016-07-08

    ej medlem längre
Vackert och berörande vännen!
2016-07-04

  M:tin
Berör!!!!!!
2016-07-04

    ej medlem längre
Den andas en morgondag!
Texten alltså! kram*
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP