Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÖN

Vi har bestämt oss för att göra om och göra rätt
trots att det inte är lätt
Bygga om hela rasket
För så som vi har det nu är det käpprätt åt helvete
Man vill ju inte ens gå ner till sjön och bada längre
där det flyter omkring skitkorvar på rad
Nej, så såhär kan vi ju inte ha det längre med alla
våra utsläpp som inte gör den endaste människa
eller fisk glad
Så äntligen ska vi få göra någonting bra
Rensa upp och rena vattnet så att vi kan gå ner till sjön
en vacker dag för att ta oss ett litet fiske eller bad
Mycket bra, tycker jag…

Vi har bestämt oss!

Ken Cassel
3/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger
Publicerad 2016-07-03 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel