Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vinna


Rädslan tar över
skrämmer bort glädjen

lyckan flyr olyckligt




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2017-07-25 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fast ibland kan viljan, modet och kärleken skapa underverk. :-) I alla fall om visionen om det riktigt goda livet vägrar försvinna och man bestämmer sig för att våga vinna.
2017-08-09

    olle wallin
Övervinna rädslan är något alla måste jobba med. Snyggt sammanfattat på ett smalt sätt !tummen upp
2017-08-09

    ej medlem längre
Att våga är att sätta allt på spel, lyckan eller icke lyckan. Att våga är också en process.

Fåordig men ack så mångfacetterad text...gillar!
2017-07-25

  Marianne Räf
Låter inte bra! Kan du inte försöka
locka lyckan tillbaka ?
2017-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Väldigt bra text som passar i många olika sammanhang!

2017-07-25

  Quasimodo
Ja, rädslan är nog vår största fiende för att kunna få lyckan, starkt här!
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP