Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många minnen, främst på velocoped. Skrev idag till någon som länge varit långt borta. Tyvärr händer det att man inte skriver för ofta.


Min i vinden omhuldade

Fnissig i ett minne blott,
minns vår tid blev allt för kort.

Ändå bär jag minnen som värmer mig vid tanken,
åt de steg jag tog i dörren och vände jag svär FANKEN!

Undrar vad en längre kväll har gett till oss,
vi var ju redan bortom ruset och hade i handling släppt loss.

Leker med tanken åter och minns din svala hud,
när vi gick längre och längre från herrens bud.

Nu finns blott minnen kvar i fortsatt varmt hjärta,
även om en del av dem skänker en bitterljuv smärta.

Alla de bästa minnena av dig finns i hjärtat långt in,
leker med dem i tanken då jag för en kväll var din.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-05 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP