Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minimalistisk sexnovell

 

I Prag

där är vi alltid nakna 

 

kropp mot kropp 

hud mot hud

 

sensuella

intellektuella 

 

knäpper svartvita fotografier

 

mot väggen 

i fönsternischen 

 

på sängen 

vår lust bevarad

 

sparad till framtiden bland negativen. 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-09 16:06



Bookmark and Share


  Zandor
Glimrande...
2016-08-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underskön!
2016-08-02

  Valter Örn VIP
Bildspråk photogenique
Texten säger klick
2016-07-17

  Gunnar Hilén VIP
Den var fin !
2016-07-16

  Lars Hedlin
Gillar din text....
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP