Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LATA

Alla poeter är lata
och inga kommenterer får man heller.
Gnu.




Fri vers av unhappyvoices
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-05-08 20:35



Bookmark and Share


  Svante
Jag har tyvärr blivit "lat" vad gäller mitt eget skrivande, eller snarare skrivkramp. Andra är inte lika lata. Jag är inte lat när det gäller att skriva kritik iafall, fast jag får knappt någon kritik själv.
2006-05-08

  yoyyo
ja,
denna var ju rolig :)
2006-05-08

  kärleksbarn
haha, ja jösses...
2006-05-08

  Zara VIP
det håller jag med dig om fullt ut! =)

/Z
2006-05-08

    ej medlem längre
då förtjänar du en
tycker jag!
man ska slå ifrån!
roarrrh!
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.