Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvliga älgskog

Låt oss berusa oss av det röda vinet
låt solens strålar värma oss
där vi sitter vid havet

En stilla smekning
sen är det vår egen älskog
Som börjar vid strandkanten
just när solen sänker sig ner i horisonten

Vågorna sköljer över oss
medan jag fyller dej med min saft.

Ljuvliga älgskog




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 271 gånger
Publicerad 2016-07-07 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson