Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon frågar mig

så svarar jag alltid att jag föredrar att få vara med dig
För du är alltid så snäll och god
Gör mig alltid så glad
Plus att vi alltid hittar på saker tillsammans
För kommer du ihåg den gången då vi var ute och rodde
på sjön och då vi båda föll överbord
Vad kul vi hade det
Så det var nog den gången som jag verkligen
började älska dig du vackra iskalla kvinna härifrån nord
Plus att jag numera kan lita på dig
Vilket uppskattas väldigt mycket
Så om någon frågar mig föredrar jag att umgås med dig
Du är en helt underbar tjej
Glöm aldrig det…

Ken Cassel
7/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-07 13:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alltid trevligt när man "klickar" med någon...
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel