Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner kärlek

varje gång som jag får höra Donna Summers
ljuva stämma sjunga
I feel love I feel love I feel love I feel love
För det var då som det begav sig
Gick i åttonde klass i skolan nittonhundrasjuttioåtta
Livet började på allvar
För jag kommer ihåg att jag dansade Bumba
med min rumpa med en jätte söt tjej
på ungdomsgårdens diskotek
Jo, vi dansade, vi skrattade, vi tjoade och tyckte
livet var en lek
Vilket det var också
Men det var då det
Sköna tider att minnas tillbaka till
Men trots det kan jag än idag känna kärlek då jag ibland
är så svag och vek
Allra helst då jag på radion får höra Donna Summers
ljuva stämma sjunga
I feel love…

Ken Cassel
7/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-07 14:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, musik gör ofta att man minns...
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel