Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar att jag kunde hitta en kärlek som aldrig dör

En kärlek så himla stark som den sig bör då man går
och tänker på varann i det endaste kör
Undrar vad hon gör just nu?
En kärlek starkare än den svagaste länk
En kärlek som har kommit en till skänks
Ja, det vore någonting det, Ken
En som är mer än ens bästa vän
En man kan gå i döden för utan att tveka då man inte är
en av de där veka och fega
Och då spelar det ingen roll om hotet är något stort
som ett hus eller lika litet som en räka

Önskar att jag kunde hitta en kärlek som aldrig dör
Svårt i dessa dagar då så många tjejer är så
självupptagna med sitt
Släpper inte gärna någon ny nära in på livet
Så kärlek är inte ingenting som man ska ta för givet
Det har jag förstått nu
Sorgligt nog…

Ken Cassel
7/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-07 15:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En lite vemodig text full av längtan...men hoppet får inte försvinna, kanske en dag hittar du den, kärleken...
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel