Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå kvällens match Frankrike-Tyskland, där inte Tyskland får belöning för sin insats


Ett apropå

Fotboll är som arbetslivet

Det är inte alltid

det gedigna och idoga arbetet

som belönas




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-07 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant som det är sagt, nu ljuder vulkanen - Tack!
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP