Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyx och Lycka

Tänk att vissa ord som på ett sätt är ljudhärmande

också kan ha ett visst samband i betydelse

Det ligger nära till hands att tro

att det är en lycka att leva i lyx

Och många tror att lyckan är

att ha träffat den rätte

för att leva i ett äktenskap eller samboskap

I båda fallen är det fråga om drömmar

Om man läser statistiken

över upplösta förbindelser

så är det en sanning med stor modifikation

och att leva i ständig lyx

är oftast inte heller något lyckligt

förhållande för en människa




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-09 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du hittar och vrider och vänder, och se, vad fanns här under stenen, lyx och lycka, jag vet inte hur du gör det, men det det blir ofta bra! Tack!
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP