Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln

Jag faller
genom ett moln
av information
motstridiga
uppgifter
huruvida du
finns kvar eller ej
allt jag äger
är en massa ord
som ingen
någonsin
kommer att få höra




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-09 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP