Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att vara rädd för att saker ska bli dåliga igen, om att inte veta vad man ska göra.


Rädd

Jag sitter här
Efter alla dessa år
Och jag kommer inte på
Vad som gick fel
Jag skriver samma saker
Om och om igen
Jag kan inte låta gå
Det som har varit
För jag är rädd
Rädd för att allt ska
Gå tillbaka
Till hur det var
Att jag ska falla tillbaka
Jag är så rädd
Rädd för att vara ensam igen
Men jag vill inte vara rädd igen
Jag vill inte
Men jag vet inte vad jag ska göra




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-10 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro