Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderkvarnar i huvudet

Don Quijote slogs mot väderkvarnar
Jag har sådana som snurrar i huvudet.
Slås mot dem varje dag
Alltid undrar vem som vinner
Ibland kastas jag ut i mörkret
Ångest.
Känslorna pendlar hela tiden
Hur får man stopp på snurrande väderkvarnar

Är sex en siffra eller en drognjutning




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-10 17:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även du min Brutus? En folksjukdom, säger de lärde om det mesta. Kärlek eller tinnitus, om en skapar sägs det gå på ett ut.
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson