Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar

Jag smeker dina läppar
medan vågorna slår mot klipporna
i bakgrunden hörs från det öppna fönstret
sköna toner från en saxofon

dina händer håller i mej
havet speglar sej i din vackra ögon
just nu finns bara du och jag
tiden har stannat och vi med den




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 262 gånger
Publicerad 2016-07-10 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson