Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörka

Jag faller och faller
ner i det mörka hålet
satan tar emot mej

i morgon åker jag
upp mot himlen
där änglarna sjunger

det svänger snabbt i ångestens värld
vad är det jag jagar hela tiden.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-10 20:09



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Håller med fullständigt, att det svänger som en ödesdiger karusell.

Det är bara att hålla fast sig, åka med och le lite skevt i hopp om att det skeva blir till ett genuint leende när toppen kommer.
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson