Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EM-final i fotboll 2016

Den franska tuppen gol

men guldet gick till Portugal




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-10 23:39



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Jag tippade att Portugal skulle ta det med 2-1, men det blev 1-0
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP