Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt intill varandra


Rodnaden sätter färg
över dimmans mystik

känslor tätnar dramatiskt
lusten hopar sig

fuktigheten lägger sig
bäddar in oss




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-07-17 00:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fångar fint med
få ord..
2016-07-18

  Nils-Robert
ljuv musik för förälskade
2016-07-17

  aol
Vackert nära berörande skaldat,
2016-07-17

  Quasimodo
Närhet i känslor och lust som bäddar till vila tillsammans, fint!
2016-07-17

  Marianne Räf
Tjusigt kärleksfullt !!
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP