Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

had a bad day

I had a dream
but it did not
became real.

I felt anger,
I felt pain,
and I got upset
but what can you do
everything can change
in just one minute.

But in the end
it was just another
bad day
when dreams stay as dreams
and reality is something else.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-11 16:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland blir det bara så...hopas det blev bättre sen..kram
2016-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Well, I got soaking wet in the rain, and that really made me upset and angry.
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson