Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snålblåst


Kappvändare skyler sig
men blottar andra

slitstarkt fanstyg flänger
överallt men ingenstans

gömmer sig hopkurad
lägger näsan raklång




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2016-07-15 11:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ja de finns alltid där.
2016-07-16

    Dan Myrbeck
Tänkvärt skaldat.

Jag tror kappvändare
har hejdukar..
2016-07-15

    ej medlem längre
Håller med! Lärt mig dock en bisats som var hård...så litet jag vet, så mycket jag vinner på att skynda långsamt...jag kan ha fel.
2016-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Utom ordentligt bra formulerat!
Gillar inte kappvändare.
2016-07-15

    ej medlem längre
intressant upplägg
orienterar sig väl i hjärnan +
2016-07-15

  aol
Så obehagligt att drabbas, bra skriftat,
2016-07-15

  Quasimodo
Ja, sånt fanstyg finns det både här och där, tyvärr!
2016-07-15
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP