Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns en hel del som går att vidareutveckla i dessa raders förmedlade mening och innebörd ...


Det finns stunder ...

... när vi
tillåter oss att förfalla
till inte alltför vackra tankar
vilka vi låter styra våra handlingar och ord ...

... utan att vi ens 
reflekterar över våra bevekelsegrunder ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-07-11 23:35



Bookmark and Share


  aol
En otäck sanning, kusligt bra skaldat.
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP