Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stumhet

I stumhet
frysande
ser jag dig
färdas
i en annan
riktning
jag vet inte
hur man gör
när man lever
ett så kallat
vanligt liv




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-12 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP