Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Doften av te med mangosmak
sprider sig på sommarverandan
Liksom essensen av pepparkaksbak
lättar den sjukliga överprestandan

I din mjuka stol i solen
somnar jag till tonen av Småland
Mina skrapade knän under kjolen
domnar bort vid lugnets strand




Bunden vers (Rim) av Alice Elisabeth
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-12 11:07



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Mycket känsla i denna fina dikt.
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth