Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och litet om gårdagens


Om dagens ord

 

 

 

Om dagens ord

 

det finns dagar i livet

då orden fattas



det finns andra dagar



det finns dagar

då orden beslutsamt

greppas tag om



det finns andra dagar



tångförlossade

då ordens klo griper in



det finns, det finns



dagar i livet

då orden greppar känslan

och en tanke föds

 

2016-07-12 12:40

 

 




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-07-12 14:38



Bookmark and Share


  Zandor
det är olika således...
2016-08-22

  Rozsi.kovacs

Fin tråd att följa
2016-07-13

  walborg
Utmärkt fångat om ord
2016-07-13

  Karina"Kia"
Absolut så..kan inte skrivas beskrivas bättre...

Känslan föder en tanke i ord..

Vackert så!
2016-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP