Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Det har blivit tid för oss två att vi ska bli tillsammans igen
För det har ju alltid varit vi två ända ifrån starten
Så jag kommer att vara där
Finnas till där
För det är ju i dig som jag håller så kär, min allra bästa vän
Så i mitt hjärta kan jag just nu bara känna av kärleken
Hur den åter igen tar oss hän
Hur den för oss samman med omslingrande armar och ben
Så jag är redo att åter igen ta på mig den rollen
Älskar ju dig…

Tid!

Ken Cassel
12/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-12 13:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker önskan...
2016-07-16

    ej medlem längre
Underbart fin kärleksförklaring!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel