Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först kom blixten

Ett två tre fyra fem
Och där kom den dundrande åskan tätt efter den
Alltså så slog blixten ner ungefär fem kilometer
längre fram på vägen
Hoppas bara att ingen kom till skada när blixten
slog ner i ett av de stora träden här i skogen
Det vore ju både tråkigt och synd
Men först kom blixten med åskan tätt efter den
i släptåg här i sägnen
Och det medan regnet bara öser ner mer och mer
mot marken…

Ken Cassel
12/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-12 13:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det har man varit med om flera gånger den här sommaren....
2016-07-16

    ej medlem längre
Blixt och dunder kan vara skrämmande ibland.
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel