Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag kom fram till konserten

fick jag mig en smärre chock
För då jag trodde att bandet skulle spela lugna och fina
favoriter spelade de istället hård rock
Hårda låtar och texter som handlade om människors
skrock för spöken och änglar och demoner
Men även en låt som handlade om rymdskeppet
Enterprice och Mr Spock
Mannen från Vulcan
Vulcan, en varm planet som ligger jätte långt bort
Mr Spock, numera en gammal man med goda ambitioner
En man som är älskad av många miljoner
Så trots att jag hade förväntat mig lugna och fina favoriter
så gillade jag faktiskt bandets nya hård rock melodier
till sköna texter och toner
En underbar konsert var det som var väl värd sina
shabloner trots min smärre chock
Så slutet gott, allting gott..

När jag kom fram till konserten!

Ken Cassel
12/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-12 15:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland är överraskningar bara trevliga...det blev ju musik i alla fall...
2016-07-16

  aol
Vilken fin upplevelse,
2016-07-14

    ej medlem längre
Vilken härlig upplevelse du fick!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel