Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det enkla bor mörkret

I det enkla, vilar det trygga
I det känslolösa, finner vi frid
När hoppets låga inte lyser,
då flyter blodet lugnt i mina ådror.
När tanken flyr från dig, en stund, ett tag,
då är jag där i mörkret.
Där tysthet råder, där själen sakta blöder,
vilandes på väg mot sinnesro.
Jag flyter ut och blir ett med mörkret,
men jag känner också frid och ro.




Övriga genrer av Misserla
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-12 16:31



Bookmark and Share


  Misserla
nästan 10 år senare förstår jag mig själv. Här i de lugna trygga mörkret, i ensamheten där jag finner ro. Nu förstår jag varför jag inte vill här i från.
2023-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Själv känner jag frid och ro i Ljuset.
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla