Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elvira 21/9-2019


Du är här, jag är kär!

Jag har aldrig kunnat tro, att en kärlek så intensiv fanns.
Från ditt första skrik brast mitt hjärta, jag är förevigt din.
När du inte finns intill känner jag mig halv.
Det fanns en navelsträng mellan oss, den klippte dom på BB
men det finns nått kvar.
Något som inte kan klippas.
Så länge jag lever kommer mitt hjärta slå för dig.
Jag vill ge dig hela världen,men högst av allt önskar jag din lycka.
Jag hoppas verkligen att du inte ärver min dystra själ.
Jag hoppas och ber att ditt liv ska bli lättsamt och lyckligt.
Jag vill skydda dig från allt av ondo fast jag vet att jag inte kan.
Elvira min älskade skatt jag skulle offra mitt liv för din lycka.
Må du leva ett friskt, glatt och lyckligt liv mitt allt.
/Mamma




Fri vers av Misserla
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-15 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla