Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever godbye my love!

Sanningen svider en liten stund
Lögnen äter upp en inifrån i evighet
Synen på en annan människa förändras helt
Såra mig gärna med sanningens ord men ljug mig aldrig i ansiktet för då förlora du mig helt!
Vill du inte va med mig så säg det rakt ut.
Jag överlever nog utan dig ska du se.
Att behålla mig och låta mig sväva i ovishet är inget jag tänker finna mig i.
Har du nått att säga så säg det innan jag bestämmer mig självmant för att fimpa dig och oss helt. När den dagen väl kommit kommer dina ord inte kunna påverka mitt beslut. Vi är jävligt nära ett sånt, dead end!
Forever godbye my love!




Fri vers (Fri form) av Misserla
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-06 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla