Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månens ljus

Mitt i natten, i månens ljus
Havet ligger spegelblankt och stjärnorna träder fram
Ligger vi på en filt under en sovsäck
Romantiken ligger i luften
Den är sval och du ber mig krypa intill
Men hur nära vågar jag komma när du inte älskar mig tillbaka
I din famn är det ända ställe jag verkligen vill vara,
inget kunde betyda mer för mig än denna stund...
Ändå, hjärtat i halsgropen, hjärnan håller tillbaka, själen sträcker sig mot din <3
-Dumma dumma flicka, vad detta kommer göra ont!
Ord som nöter i mitt huvud
Jag ser på dig, du ler
Dina ögon tindrar, du talar gott om sånt som ligger dig varmt om hjärtat
Jag smälter... Som månens ljus flyter ut i det spegelblanka havet
Så flyter jag bort i tanken, om du bara kände lika
Dina kyssar mot min panna, jag blir knäsvag
Du rör mig som om du kände lika som jag
Men jag vet att jag inte betyder detsamma för dig som du gör för mig!
-Dumma flicka när ska du lära dig...
Hjärtat bankar och själen skriker VÅGA!
Släpp kontrollen och bara fall, låt kärleken strömma
Jag ser åter i dina ögon och inser att jag drunknar lika djupt i dem som om det
vore bottenlösa.
Snälla ta emot mig, snälla känn det jag känner, se på mig som jag ser på dig
Om inte annat så sluta aldrig kyssa min panna!




Övriga genrer av Misserla
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-06 11:29



Bookmark and Share


  Misserla
Det tog en stund och mycket tålamod men till sist så föll han tillbaka <3
Idag lever vi ihop <3
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla