Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatet är det ända jag inte kan kontrollera eller hantera!


Dö subba, DÖ!

Du sabbar mitt liv din jävla subba.
Bara gå och dö är du snäll!
Du fyller ingen plats, ingen funktion...
Det är jag som tröstar honom nu.
Som älskar honom och rår om honom.
Du har din man! Var trogen honom istället du och ta hand om DIN man.
Låt min va!
Din jävla subba!
Lär dig skillnaden på ditt och mitt...
Acceptera att ni aldrig var något eller någonsin blir...
Vi bor ihop nu, han har valt mig!
Han älskar mig!
Så dunsta, avlägsna dig gärna från jordensyta!
Eller bara låt oss leva lyckliga ifred från ditt fula jävla tryne!
Försvinn bara försvinn!!!




Fri vers av Misserla
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-19 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla