Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förunderligt att säga


mirabile dictu

Vill berätta om hur en text kan komma till

Det här handlar om min text "Egen remiss och recept på fysisk och mental aktivitet"

Jag satt och skrev på en text om hur viktigt det är att röra på sig.

Då hör jag samtidigt i radion hur man diskuterar  att vårdcentralerna skriver ut

för få recept på fysisk aktivitet

Då får jag kött på benen för min text, och rubriken kom där som på beställning

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-12 19:13



Bookmark and Share


  Connie
Tack för den. Precis så kan det gå till!
2016-07-14

    ej medlem längre
tycker den här kunde få lite uppmärksamhet, inte ofta en skrivare redogör för hur skapandeprocessen ser ut...
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP