Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka nätter, blir till ljusa dagar.

Du skakar och jag håller om dig hårdare.
Du gråter och jag låter dina tårar rinna.
Du faller men jag håller din hand för att dra dig upp.
Jag torkar dina kinder, jag pussar din panna.


Du vilar i min famn.
Du kommer tillbaka, du blundar och du somnar i mina armar.
Efter mörka nätter kommer ljusa dagar viskar jag, och kramar dig hårdare.




Fri vers av Angel of love
Läst 299 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-07-13 02:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så trösterikt
varmt skaldat
Tack!
:)
2016-08-10

  ResenärGenomLivet VIP
Så ömt och varmt och kärleksfullt...
2016-07-16

  louisegirl
Så varmt, ömt och medmänskligt <3
Fint ordat!
2016-07-14

  Maria Sundelin VIP
En fin sak att göra för någon
Kramar
2016-07-13

    Dan Myrbeck
Varm o fin text!

Kram
2016-07-13

    ej medlem längre
Intensiva heta ord, fyllda med tröst och kärlek.
2016-07-13

  M M Mannheim VIP
Så vackert så skönt känns dina ord. De lyser upp dagen som kommer.
2016-07-13

    ej medlem längre
Underbart kärleksfullt och tröstande! Kramar
2016-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love