Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågstationen

Sitter på en sliten bänk, framför den nergångna tågstationen
mitt ute i nowhere en solig dag.

Tittar ut över landskapet med sina karga konturer
här växer nästan ingenting.

Plötsligt hör jag hur ångloket närmar sig, ser röken i fjärran
tåget bara rusar förbi eller var det livet som passerade

sitter lugnt kvar med min cocacola flaska
det kommer väl fler tåg.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-13 08:06



Bookmark and Share


    Mim
Som en cowboyfilm, den atmosfären, påminner din dikt om!
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson