Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet rusar förbi

Stod på perrongen
när livet
rusade förbi

hoppade jag på rätt vagn.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-13 12:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Du hoppade på en vagn men resan kanske hade sett annorlunda ut om du valt en annan vagn, så är det med livet man måste ju höra val
2016-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson