Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygnslång sexakt


Betagna av varandra
kåtheten binder oss
håller oss samman
i makalöst sex

Överträffar all förväntan
timme efter timme
åtrån sinar aldrig
klockan avslutar erotiken

Safterna flödar villigt
skapar vår doft
könen gnider intensivt
förlustar sig obegränsat




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2016-07-14 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tid för kåthet
2017-06-20

  Gunnar Hilén VIP
Grymt sa den kåta grisen.
2017-02-07

    Dan Myrbeck
Härligt hett!
2016-07-15

  Micael Axelsson
Här kastas jag in, mitt i lustans livliga passion. Hade kunnat bli lite generad, men känslorna här är så ärligt hjärtligt förmedlade på ett avskalat och rakt vis att jag enbart känner: Jupp, just så kan det vara o kännas.
2016-07-15

  Marianne Räf
Du sätter ord, -- vackert, -- på nått
väldigt trevligt å lyckat !! Så härligt !
2016-07-15

  Karina"Kia"
Sensuellt naken dikt

Du binder oss till läsningens känsla in till lusten....

Här känner man pulsen slå fortare..fortare...Hårdare...
2016-07-15

  Nils-Robert
Vilken vacker erotisk och sensuell text.
2016-07-14

  M M Mannheim VIP
En dröm som var för mycket länge sedan!
2016-07-14

  Quasimodo
Lusten och kåtheten håller samman i en flödande energi omhåller, ger en skön känsla!
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP